لوله بازکنی در بلوار فردوس
باز کردن لوله فاضلاب (حمام، توالت ایرانی و فرنگی، سینک آشپزخانه، کف شور پارکینگ و … ) با دستگاه و فنر و پمپ تراکم باد توسط سرویسکار های لوله بازکنی بلوار فردوس ما انجام می شود. این نفرات ماهر هستند و بدون خرابی و آلودگی تمیز و تضمینی کار می کنند. رفع گرفتگی از لوله های سیمان و مصالح و نخاله رفته را نیز انجام می دهیم. البته بدون برداشتن کاسه یا تعویض لوله و با روش های کاملا منحصر به فرد و عالی.
رفع گرفتگی توالت فرنگی، تنظیم سیفون توالت فرنگی، تعویض و نصب کاسه توالت فرنگی.
چاه بازکنی رفع گیر لوله
کار چاه بازکنی ما در تمامی مناطق تهران شبانه روزی و نیم ساعته است. قیمت های ما هم طبق نرخ اعلامی اتحادیه لوله بازکنی و تخلیه چاه بلوار فردوس است.
تخلیه چاه بلوار فردوس
ما با داشتن کلیه امکانات مورد نیاز جهت تخلیه چاه بلوار فردوس، صفر تا صد کار را به عهده می گیریم. از پیدا کردن درب چاه، باز کردن چاه، تخلیه چاه بلوار فردوس و تعمیرات و بستن درب چاه با ما است.
تانکر های لجن کش تخلیه چاه بلوار فردوس
کامیون های تخلیه چاه بلوار فردوس ما از مدل بادسان و بنز 911 که بروی خود تانکر بزرگ دارند هستند. این کامیونها همه نوع پمپ همراه خود دارند. در ضمن قادرند با روشش مکنده نیز چاه را خالی کنند.
انتخاب نوع تخلیه به محل چاه و همچنین نظر شما بستگی دارد. تانکر ما که در محل حاضر می شود به علت تجهیز کامل، می توانند به هر روشی کار انجام دهند.
انواع پمپ های مور استفاده برای تخلیه، آبکش، لجن کش، تک فاز، سه فاز، ارتفاع زن، سپتیکی ویژه لجن کشی.