تخلیه چاه پونک اشرفی
شرکت پگاه تهران پارسه جام با شماره ثبت ۵۲۴۹۰۳ آماده عقد قرار داد با ارگانهای دولتی و مخصوصی
۲۲۶۱۲۹۳۹ – ۸۸۵۴۹۳۳۴ – ۷۷۰۳۱۷۷۴ – ۰۹۱۲۴۵۵۵۱۲۳
خدمات شرکت تهران پارسه در پونک اشرفی صادقیه
♥ تخلیه چاه غرب تهران
تخلیه چاه شمال تهران
تخلیه چاه مرکز تهران
تخلیه چاه شرق تهران
تخلیه چاه جنوب تهران
تخلیه چاه پونک >> شرکت فنی و خدماتی پگاه تهران پارسه جام یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکتها با ثبت و بیمه در زمینه خدمات چاه می باشد که با سابقه ۱۵ ساله خود و هدف بزرگ کسب رضایت مشتریان در حال خدمت رسانی شبانه روزی می باشد. آماده عقد قرار داد با ارگانها دولتی و خصوصی ، ادارات ، شرکتها و … .
قیمت مقطوع و مناسب ، ارزان ، خدمات مدرن ، سرویس های شبانه روزی ، حتی بدون یک روز تعطیلی
اطلاعات فنی و مشاوره رایگان را از ما بخواهید.
دفتر غرب تهران | ۰۹۱۲۴۵۵۵۱۲۳ |
دفتر شمال تهران | ۲۲۶۱۲۹۳۹ |
دفتر شرق تهران | ۷۷۰۳۱۷۷۴ |
دفتر مرکز تهران | ۸۸۵۴۹۳۳۴ |
باز کردن درب چاه با هیلتی ، برداشتن طوقه و چیدن و بستن مجدد درب چاه بعد از اتمام کار ، کار گذاشتن دریچه چدنی ، گلدانی و لوله کشی سر چاه.اگر از محل دقیق درب چاه خود اطلاعی ندارید نگران نباشید ، تشخیص کار های خبر ما با روشهای خاصی با کمترین تخریب درب چاه را پیدا خواهند کرد.
خالی کردن فاضلاب چاه و سپتیک با تانکرهای بنز ۹۱۱ و بادسان تانکر بزرگ و انواع پمپ های کفکش آبکش و لجنکش و مخصوص سپتیکی فوق قوی. رایج ترین روش تخلیه چاه استفاده از تانکر بزرگ و پمپ لجن کش است که به دلیل قیمت ارزان ، نداشتن آلودگی و کثیف کاری ، صرف زمان اندک برای تخلیه و از همه مهمتر خالی شدن بیشتر از ۹۰ % فاضلاب چاه بهترین روش است.لازمه تخلیه ا این روش باز شدن درب چاه به اندازه ۴۰ در ۴۰ سانتیمتر است و وجود برق در محل.
تخلیه چاه پونک
اگر درب چاه به شکلی است که نمی توان کامل باز کرد ، یا وقت برای لایروبی توسط مقنی ندارید می توانید از ماشینهای مکنده استفاده نمایید که هم عمل تخلیه و هم لایروبی را به شکل مکانیزه و همزمان در کوتاه ترین زمان انجام می دهد.تخلیه و لجن کشی با تانکر های مکنده ساکشن خیلی خیلی به صرفه تر از لایروبی با نیسان است هم از لحاظ هزینه و هم زمان هر چند که صد در صد کارایی و کیفیت لایروبی توسط مقنی را نخواهد داشت ولی هر گونه لجن های سیالی را مکش می کند ولی در روش لایروبی توسط نیروی انسانی حتی لجن های سفت و آت آشغال ها هم از چاه خارج می شوند.
جنس لایه های خاک منطقه پونک اشرفی اصفهانی ماسه ای شنی است که آبکش خیلی خوبی دارد ولی بسیار مستعد ریزش است .باید در هنگام حفر چاه در این مناطق باید میله را کول گذاشت و حتما هر ۴ سال یکبار درب چاه را باز کرده و بازدید شود .
بزرگترین سوالی که بعد از تخلیه کردن چاه برای اکثر مشتری های محترم پیش می آید این است که چرا چاه که به فرض مثال ۲۰ سال کار کرد و پر نشده چرا بعد از اولین بار که تخلیه شده کمتر از یک سال کار کرده . بیشتر مواقع نفر قبلی که چاه را تخلیه کرده را مقصر می دانند در صورتی که این طور نیست . طبیعی است چاهی که پر می شود یعنی دیگر خاصیت جذبی ندارد و به هیچ عنوان دوباره مثل قبل دوام نخواهد آورد و با هر بار تخلیه زمان پر شدن کوتاه و کوتاهتر می شود.
در چنین مواقعی اولین راه حلی که به فکر می رسد حفر کردن چاه جدید است که البته یکی از روش ها هم همین است ولی روشهای بهتر و کاربردی تری هم هست مانند کفتراشی چاه قدیمی ، تبدیل چاه به چربی گیر و جذبی و همچنین حفاری چاه نو ***
اگر چاه فاضلاب شما زود به زود پر می شود توصیه ما این است که هر چه سریعتر اقدام به تعمیر و احیای آن نمایید . چون چاه پر به مرور خاک ریز طوقه چینی سر چاه را شسته و یک دفعه چاه فرو خواهد ریخت که هم خطر جانی برای اهالی ساختمان دارد و هم هزینه تعمیرات چاه ریزشی نسبت به تعمیر چاه بسیار بالاتر خواهد بود و شاید اگر عمق ریزش بالا باشد دیگر قادر به استفاده از چاه نخواهید شد.
با گذر زمان چربی و لجن ها در کف چاه به صورت لایه ای رسوب کرده و مانع جذب شدن آب از کف چاه می شود. این چربی و لجن ها را پمپ نمی تواند مکش نماید . پس چه باید کرد. ما با اکیپ مجهز و ماهر مقنی را به درون چاه می فرستیم و مقنی با سطل لجن ها را به بالا می فرستد و بعد از بار گیری به نیسان ۱۰ بشکه ای آن را به بیرون شهر منتقل می کنیم.
حفر هر نوع چاه با مقنی های کار بلد و با تجربه که مجهز به تمام ابزار آلات هستند در زمانی بسیار کوتاه و قیمتی ارزان در سطح تهران. حفر چاه جذبی فاضلاب چاه ارت چاه آزمایش خاک و حفر کاال و رایزر جهت انتقال لوله در زیر سطح افقی با کول گذاری. کول گذاری چاه و انباری
رفع گرفتگی کلیه لوله های فاضلاب با دستگاه های روز و انواع فنرهای فولادی قوی و پمپ باد ، رسوب کنی لوله های قدیمی ، تعویض کاسه توالت و …
باز کردن لوله با فنر فولادی و پمپ باد در کمتر از نیم ساعت و قیمت اتحادیه به صورت تمام وقت و بدون تعطیلی
چاه بازکنی : رفع انسداد از لوله های پلیکا ، پلی اتیلن ، پوشفیت ، آهنی ، گالوانیزه ، چدنی و سیمانی با فنر های فولادی در طول و قطر های مختلف و پمپ های قوی تراکم هوا و آب . بیشتر نگرانی مشتریان عزیز ، سوراخ شدن و یا شکستن لوله به خاطر فنر زدن به لوله است. اصلا جای نگرانی نیست چون فنر های لوله باز کنی طوری ساخته شده است که نمی تواند لوله را سوراخ کند و یا باعث شکستن آن شود . اگر دیدید جایی لوله ای به خاطر فنر زدن آسیب دیده بدانید که لوله مشکل داشته یا به اتصالت لوله چسب نزدند یا لوله بسیار قدیمی است و پوسیده است و یا اینکه قبل از زنگ زدن به لوله بازکنی ، اسید درصد بالا درون لوله ریخته اند چون خود این اسید ها باعث خورده شدن و سوراخ شدن لوله می شود. پس توصیه می کنیم به هیچ عنوان از چانته اسید و محلول های لوله باز کنی درون لوله نریزید. این محلول های بخاطر حالت خورندگی به شدت به لوله و چسب اتصالات لوله آسیب می زنند و باعث سوراخ شدن لوله می شوند.
گرفتگی توالت فرنگی را چگونه باز کنیم ؟
کاسه توالت فرنگی به گونه ای است که نباید با فنر باز شود ، چون اولا دچار خراشیدگی می شود و ثانیا احتمال شکستگی آن بسیار بالاست . پس چه باید کرد ؟
توالت فرنگی را با روش تراکم هوا باز می کنیم و اگر اینکار جواب نداد باید حتما کاسه از جای خود برداشته و کنار گذاشته شود و بعد به لوله توالت فنر فوادی زده شود . بعد از رفع مشکل گرفتگی مجدد کاسه نصب و آب بندی می شود
اگر نگران هستید کار را به لوله بازکنهای مخصوص توالت فرنگی شرکت ما بسپارید.
تشخیص علت انتشار بوی فاضلاب در ساختمان توسط کارشناس و رفع دائمی و تضمینی بو
تشخیص ترکیدگی با دستگاه آلمانی و رفع نم و چکه و بنایی جزیی مانند کاشی و سرامیک کاری کف ، ایزوگام و عایق بندی کف ، تعویض کاسه توالت ایرانی و فرنگی
لوله کشی آب سرد و گرم ، لوله کشی فاضلاب
ارائه کلیه خدمات مربوط به حفاری و کندن چاه فاضلاب و ارت و آزمایش خاک در غرب تهران .
شرکت پگاه تهران پارسه جام با داشتن چندین دست اکیپ مقنی ماهر جهت حفر هر گونه چاه در مناطق تهران است . اکیپ های ما تمامی تجهیزات مورد نیاز جهت حفاری چاه را دارند ( کمپرسور ، بالابر برقی ، هوا کش و دم کش ، فرغون و هر نوع وسیله مورد نیاز دیگر ) .
روش محاسبه حجم چاه در پونک
برای محاسبه میله چاه از همان متراژ طول معمولی استفاده می شود . غالباً میله چاه دایره ای به قطر ۷۰ یا ۸۰ سانتی متر است و طول یا عمق آن ۸ الی ۲۰ متر می باشد . تعیین مقدار عمق چاه به عوامل مختلفی بستگی دارد مانند جنس لایه های خاک و مقدار حجم انباری چاه .
حفر چاه فاضلاب توسط مقنی های ماهر با تجهیزات مدرن و کامل از صفر تا صد ، در کوتاهترین زمان و قیمتی مناسب در سرتاسر شهر بزرگ تهران.
اجزای چاه های فاضلاب استاندارد:
۱ – میله چاه : قسمتی از چاه که ما می توانیم ببینیم . استوانه ای به قطر ۷۰ الی یک متر است که عمق آن به نسبت جنس خاک منطقه از ۴ متر الی ۲۰ متر متغیر است .
۲ – انباری چاه : مخزن اصلی چاه فاضلاب است که به صورت چادری حفر می شود که غالبا عرض آن ۲ الی ۳ متر ، ارتفاع آن نیز ۲ الی ۳ متر و طول آن به نسبت تعداد واحد های ساختمانی متغیر است.
۳ – طوقه چینی سر چاه : از ارتفاع ۱ الی ۲ متری سطح زمین قطر میله را بیشتر می کنیم و به شکل طاقچه درست می کنیم و از همان جا آجر ها را به صورت گرد می چینیم و با بالا آمدن قطر دایره حاصل از آجر چینی را کمتر می کنیم تا در نهایت کامل درب چاه بسته شود . ملات برای لای آجر ها ، سیما ن سیاه با ماسه است.
۴ – گلدانی سر چاه : در حین طوقه چینی در وسط طوقه گلدانی سفالی یا پلی اتیلن کار گذاشته می شود تا در حین ریختن آب توسط لوله ها ، گلدانی آب را به مرکز چاه هدایت کند تا ریزش آب ، دیواره خاکی چاه را شستشو ندهد تا چاه ریزش کند .
۵ – کول گذاری میله و انباری چاه : در مناطقی که خاک سست دارند برای جلوگیری از ریزش احتمالی چاه میله و انباری چاه را با کول یا همان بلوک های گرد و استوانه ای می پوشانیم تا مانع از ریزش خاک چاه شود.
تخلیه چاه پونک در غرب تهران , تخلیه چاه پونک اشرفی اصفهانی , تخلیه چاه پونک سمت صادقیه , شماره شرکت تخلیه چاه پونک در چار دیواری , تخلیه چاه پونک در سیمون بلیوار , لوله بازکنی و تخلیه چاه پونک ارزان ,لوله بازکنی غرب تهران فوری ارزان , شماره لوله بازکنی غرب تهران در آیت الله کاشانی , شرکت تخلیه چاه لوله بازکنی غرب تهران در بلوار فردوس , تلفن لوله بازکنی غرب تهران در شهرک غرب , لوله بازکنی غرب تهران در سعادت آباد , لوله بازکنی غرب تهران در پونک , چاه بازکن سمت جنت آباد , شماره لوله بازکن در محدوده مرزداران , تخلیه چاه فاضلاب , حفر چاه نو , رفع گرفتگی در فلکه صادقیه , چاه بازکنی در ستارخان , حفر چاه در منطقه پونک اشرفی صادقیه ، تعمیرات اساسی و حرفه ای چاه فاضلاب کهنه و ریزش کرده در محله پونک اشرفی ، خدمات چاه فاضلاب غرب تهران
نزدیکترین شعبه لوله بازکنی غرب تهران به پونک اشرفی , لوله بازکنی غرب تهران در جاده کرج , شماره لوله بازکنی غرب تهران در تهرانسر , لوله بازکنی غرب در محدوده اشرفی اصفهانی , لوله بازکنی غرب در شاهین , دفتر تخلیه چاه لوله بازکن در سردار جنگل , فنر زن لوله بازکن , چاه بازکنی سیمون بلیوار , عدل , سردار جنگل , یادگار امام , ستار خان , ستاری , باکری , جاده مخصوص , جاده کرج , حکیم , فتح , خوش , تخلیه فاضلاب در شهرک غرب , شهران , کوهسار , دهکده المپیک , شهرک شهید باقری , شهید خرازی , حکیم , آزادگان , فتح , محمدعلی جناح
گروه تهران پارسه با هدف بزرگ کسب رضایت مشتریان خود بصورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند تا بهترین خدمات را به همشریان خود عرضه دارند.